Annons
Annons

Formex formidable pris väldigt likt mina vintagefynd

När jag satt på Formex pressfrukost för någon månad sedan och Formex Formidable priset utdelades till Kristina Starks stengodsserie Botan  blev jag smått förvånad och ganska glad när jag insåg att mina vintagetrattar där hemma såg exakt likadana ut som Formex Formidable vinnarens serie. Den enda skillnaden är att mina inte har någon botten och därför inte kan agera vattenkannor. Men det syns tydligt varifrån gjutformen härstammar.

Annons

Mina porslinstrattar i bilden ovan och Kristina Starks stengods Botan i bilden nedan.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar