Annons
Annons

Fotografering en tidig lördagmorgon

Tidigt tidigt var vi uppe i morse för att hinna komma ut innan solen blev för stark och frätte sönder bilderna. En vacker morgon var det med ett gyllene ljus, men vindarna var så kalla så kalla. Det är inte så lätt det där med att bli plåtad, man ska ligga på ett kallt berg, hålla reflexskärm samtidigt som man ska se avslappnad ut.

Annons

och jag är så imponerad av Ida som stod ut, som gick där bland fälten i sin fina svarta klänning och frös. Men inte gjorde en min om det, medan jag dirigerade.

Pauser blev det och fort fort sprang Ida tillbaka och satte på sig sin stora varma päls, drack te och gjorde så gott hon kunde för att hitta tillbaka till värmen.

Så nu är jag hemma igen, i värmen och dricker te i fulla muggar för att få tillbaka känseln i kroppen, går igenom fotografierna och tänker att jag får fortsätta med detta på måndag. Det verkligen kliar i fingrarna att få sätta igång och redigera.

Men först tar vi helg och bara är, med varandra, familjen.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena Nord



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar