Annons
Annons

Frågor om stort olivträd

tips olivträd

Tänkte passa på att fråga er fina läsare om lite råd. Har köpt ett stort olivträd och nu är min fråga till er om ni vet hur jag ska tänka när jag ska sköta om det? Hur mycket vatten behöver den? ska jorden vara fuktig eller ska den torka ut mellan vattningarna? Eftersom det är så himla stort så tycker jag det är jättesvårt med hur mycket vatten den ska få. Och den tappade massor av blad när jag först hade köpt det. Kan det ha varit på grund av att den höll på att aklimatitera sig? Eller var det bara på grund av för lite vatten?

Annons

Ja som sagt, ni hör att detta inte är min hemmabana och jag är så tacksam för alla era tips.

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar