Annons
Annons

front skapar tapeter med lager på lager känsla

Sprang på de här tapeterna som Front designat för Eco wallpaperTrendföreläsningen tidigare i veckan och föll pladask. De är så verklighetstrogna så man måste gå fram och känna om det verkligen är en tapet eller om det är pappersformer som klistrats på väggen. Och skaparhjärnan går igång. Varför inte förvandla en vägg antingen genom att tapetsera den eller genom att klippa former som läggs lager på lager.

Annons

Ett annat alternativ är att göra tavla i samma teknik med filt. Skulle fungera perfekt som ljuddämpare. Ett problem jag vet många med öppen planlösning har.

Nu har jag precis avslutat fotograferingen med Karin och dags att ta helg, lite god mat och bara hänga i soffan står på schemat, precis så som en bra fredag ska vara när det varit full fart på jobbet.

Hoppas ni får en fin fredagkväll.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar