Annons
Annons

Frukostmöte

Denna morgon hoppade jag ur mjukisbyxorna och svidde om till skjorta och byxor. Känns skönt med kontrasten som egenföretagare att ena dagen står man med målarbyxorna på och andra dagen är man i stan och känner på pulsen och träffar fina människor. Precis en sån där skön blandning som jag trivs bäst i. För det går inte att sticka under stolen att det kan vara väl ensammet ibland att vara egen. Då är det toppen med att träffa andra i samma sits. Som idag när vi träffades en gäng bloggare för frukost på Scandic grand central.  

Annons

Det är så kul att se ett hotell som Scandic som försöker att tvätta bort sin tidigare stämpel som ganska mediokert standardhotell, till att nu verkligen tänka på inredningen och bjuda gästen på en upplevelse, samtidigt som man behåller hyfsade priser. Det gör en inredningstok som en annan glad. 

Det här vackra mönstrade golvet som fanns i hela nedre restaurangdelen gör en inte annat än glad. 

osså alla dessa bakverk som gör att det suger i tarmen. Men icke. Har visst fått för mig att äta LCHF, vi får väl se hur länge det går. Jag saknar frukten och chokladen och allt socker, vet inte alls om det är något för mig. Men men. tänker att jag ska bli av med mitt sockerberoende i allafall, så jag ger det ett tag, för att bli av med den värsta sugen.

En tjej som var med på frukosten var min nya bloggkollega Maria med inredningsbloggen Husligheter. Har läst hennes blogg länge och den är alltid lika proffsig och inspirerande. Himlar vilken fin tjej. Så glad att hon flyttar in hos oss.  

Ett stort tack till Jenny med Hemtrender som anordnade hela frukosten. Tack!

 

Denna och nästa vecka är det en hel del pressvisningar runt om på stan. Just som det är nu, vet jag inte om jag hinner med några alls, men förhoppningsvis så blir det någon i nästa vecka.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar