Annons
Annons

Galen i garn…

Nu sitter jag här med mitt morgonte och läser ”galen i garn” en bok med enkla beskrivningar och vackra bilder på vad man kan sticka och virka. Jag gillar den massor och kan liksom bläddra igenom den och sen ta fram den några dagar senare och bläddra igenom den igen.

Annons

Varje gång börjar det klia lika mycket i fingrarna och inspirationen kommer i massor.

Än har jag inte prövat att virka något, men i dag ska jag faktiskt sätta mig ner och försöka virka en vante. Ska bli kul att lära sig fler virksätt, kan ju bara ett än så länge 🙂

hem och villa mässan köpte jag denna bok och där fanns det möljighet att slå sig ner ett slag och virka tillsammans med en av författarna, här sitter Sania Hedengren och virkar. På deras hemsida finns det även en massa fina inspirationsbilder på gör det själv projekt som är värt att kika in på. Sania Hedengren och Susanna Zacke har skrivit fler inrednings- och pysselböcker som alla är lika vackra att bläddra i och inspireras av.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar