Annons
Annons

Gjuta sina egna diamanter…

Diamanter är något som är väldigt trendigt just nu och man ser dem bland annat hos Annaleena med vackra ståldiamanter eller som glödlampor formgivna av Eric Therner. Kom på att även jag gjort diamanter, men det var ett tag sen, har bara missat att visa er.

Annons

Det var i samband med gjutning av dessa krokar som HomeMade modern hade mallarna till, som jag även passade på att gjuta en betongdiamant. Den flyttar runt här i huset på alla möjliga platser. I nästa vecka blir det nog fler betongdiamanter som kommer att tillverkas. Gäller att passa på nu medan vädret fortfarande tillåter, med betonggjutning det vill säga.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

39 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar