Annons
Annons

Gjutning av diskbänk i betong


Nu är formen till diskbänken som ska gjutas i betong klar och jag väntar… nästan studsar av glädje och förväntan. Kan den inte bara vara klar nu, så jag får se resultatet. Men får vänta vänta och vänta, ytterligare några dagar innan den brunnit färdigt och formen kan tas bort från betongen.

Annons

Det blir en hel del bilder från ateljén just nu, men det är för att jag inte kan tänka och fokusera på så mycket annat just nu. Är så glad och förväntansfull och följer framstegen med spänning

Den här proffsiga formen har inte en annan lyckats slänga ihop utan de är våra duktiga snickare som gjort det och jag är så tacksam. Har varken tålamod eller förmågan att vara tillräckligt noggrann för att få till det. Diskhon hade nog hamnat där spishällen skulle sitta och tvärt om. Man får inse sina begränsningar och ta hjälp när man behöver.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar