Annons
Annons

Gör en egen kopparkran

Sprang på den här häftiga kranen hos Granit idag. En egengjord kran eller säger man blandare? Jaja, ni förstår nog vad jag menar. 

Men denna är gjord av kopparrör som finns hos byggvaruhandeln och även dessa kopplingar i mässingar hittar du där. Har sett dessa delar i de flesta byggvaruhusen. Sen behöver man nog en rörböjare för att böja till själva rundningen på kranen.

Annons

Detta är en het kandidat och lösning på kranproblemet i ateljén, får se om rörmokaren är lika pigg på att hjälpa mig att tillverka denna, håller alla tummarna. Har en idé om en dusch också i samma princip till badrummet i ateljén. Men har inte riktigt kommit på en tillräckligt bra lösning ännu.

Kan tänka mig att det kommer bli riktigt läckert sen om några år när kopparen har ärjat och den gröngrå färgen kommit fram i kontrast till mässingskopplingarna. För det kan vara bra att ha med i beräkningen, att koppar ändrar färg genom åren, om man inte frenetiskt putsar kopparrören.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar