Annons
Annons

Grönt kök- pressbilder och en soltörstande katt

hemma hos creme de la creme s gröna kökIdag var jag hemma hos Ida Överby som driver det kreativa företaget Créme de la Créme. Mest igenkänd är Ida för sina fina porslinsfat, kronor och ljusstakar. Och idag skulle vi fota pressbilder till hennes supercoola nya produkter, man vill liksom flytta hem varendaste ljusstake till sig själv. För de är så roliga och liknar inget man tidigare sett.

Annons

Vi började med en riktigt god frukost, som alltid när man hänger där. Ida är en fena på frukostar och idag fick hon mig till och med att gilla Chiagröt. Har testat det flera gånger men aldrig riktigt tyckt att det smakat särskilt mycket. Men Idas frukostar är mina bästa, alltid supergoda och nyttiga. Man känner sig alltid som värsta hälsofreaket när man kommer därifrån.

bloggkatt

I allafall. Särskilt många bilder på oss in action blev det inte. För det är något jag alltid glömmer bort. Är så inne i att skapa själva bilden att hjärnan inte räcker till, till mer saker 🙂

Söta katten låg däremot så fint i solen och bara njöt av solstrålarna som kom in genom köksdörren. Så hen fastnade på en av bilderna och likaså en vrå av köket. Med Lisa Loves fina gröna print på väggen, som matchar fint till den gröna tapeten.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar