Annons
Annons

Halleluja!!! Nu går det lättare att kommentera på bloggen :)

kommentera-pa-bloggen

Vet ni! igår fick jag reda på något riktigt riktigt bra! Nu har man skippat kommenteringsfunktionen Disqus som så många haft problem med, när de ska skriva sin kommentar. Nu är vi tillbaka till det gamla vanliga hederliga kommenteringssystemet. 

Annons

Så det är bara att fylla i sitt namn och mail och sen ska det fungera mycket bättre än vad det gjort tidigare. 

Dessutom så publiceras er bloggadress, om ni skriver in den vill säga.Vilket jag tycker är så mycket roligare för, det är så kul att kika in till er alla.  Maila mig på [email protected] om ni har några problem eller om det strular ändå. Men jag hoppas att det ska gå vägen nu.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar