Annons
Annons

Håller Tareq på att bli den nya Ernst & är allt Malins förtjänst?

En av mina favoritprogram att titta på under de lite mer regniga dagarna är Trädgårdstisdag. Har alltid tyckt om det programmet men sen Malin Persson (längst till höger i bild) kom in denna säsongen så tyckte jag att det lyftes ännu mer. Kan kanske bero på att jag gillar inredning 😉 och saknade det lite tidigare.

Annons

Men det som även gör att Malin lyfter programmet, är att jag inte tidigare i något program sett en inredare som återanvänder i så stor utsträckning som hon faktiskt gör. Och det gör att mitt hjärta slår lite extra. Hon lyckas finna de allra vackraste sakerna på loppisarna och kan trolla med knäna för att skapa vackra fina platser med en ganska liten plånbok. Jag gillar kombinationen av trädgård, mat och inredning. För det blir en sån fin helhet. Att programmet dessutom är väldigt vackert filmat gör det inte sämre.

Hela kvartetten av programledare kompletterar varandra på ett fint sätt och det känns äkta hela vägen igenom. Att dessutom Tareq lagar mat som ser ut att smaka som ett himmelrike gör inte saken sämre.

Appråpå Tareq, jag läste i Sydsvenskan att han håller på att bli den nya Ernst. Och det kanske är så, en ödmjuk man som både lagar mat, odlar och nu sen Malin kom in i programmet, även bygger. Ja lite som Ernst faktiskt 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar