Annons
Annons

Hälsning från toan

Kanske inte världens mest smickrande bild från toaletten. Men ville bara visa att spegeln är äntligen på plats och den löper från badrumskommoden upp till taket och släpper därför in ljuset från fönstret och gör att rummet känns ljusare. Jättenöjd är jag.

Annons

Sen har de precis börjat bygga själva badrumsmöblen. Men hjälp av tjock frigolit som har någon slags armering i sig, har första steget i att göra en bänk, liknande den högra bilden nedan påbörjats.Ovanpå detta, ska en tre centimeters betongskiva gjutas och hela alltet ska putsas in med puts. Samma puts som redan är på väggarna.

Tja. Kanske inte jättelätt att beskriva. Men så klart kommer jag visa mer så fort nästa steg är på G. Kul och spännande är det iallafall.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar