Annons
Annons

Handkarvad ljusstake i sandsten och spänningen i att lära sig nya saker

För ett år sedan när jag och Sara gjorde reportage till Sköna hem i min ateljé så lånade jag hem en ljusstake från Love Warriors för att ha som rekvisita på matbordet. Sen den dagen har jag inte kunnat släppa den ljusstaken. När jag var hos Love Warriors förra veckan så passade jag på att köpa mig en. Och det fick bli Mahatma Gandhi. Tycker han är så charmig med sina lite utstående öron och glasögon.

Annons

love warriors

Så här såg bilden ut från ateljéns matplats, där Nelson Mandela står på bordet.

reportage-mormorsglamour-atelje

Fotograf: Sara Medina Lind styling: Helena Nord

Varje ljusstake är handgjord och karvad i sandsten. Så ni förstår vilken hantverk. Och varje ljusstake är helt unik eftersom de utgår från en skiss och sedan karvar allt från grunden. Inga gjutformar här inte.

love warriors

Så nu står den här i min ateljé och sprider ljus och inspiration till att lösa konflikter utan våld och allas lika värde. Något som verkligen behövs i den värld som vi lever just nu.

I kväll ska det packas inför en tre dagar lång utbildning i Norrköping, en utbildning i mediumskap och healing. Något som också är en av mina största intressen sen 15 år tillbaka då jag gick min första utbildning. Det har verkligen utvecklat mig som människa, fått mig på fötter när jag behövt det och sen är det så jäkla spännande.

Kanske skriver jag om helgen… eller kanske inte. Det är så svårt att skriva om, för det finns så mycket fördomar. Men jag tänker så här, det är onödigt att ha fördomar om man aldrig testat.

Så därför fortsätter jag att testa nya saker och vara öppen för nya vägar i livet, för livet blir så mycket mer spännande då. Och ja, jag tycker medialitet är lika svårt att förstå, som jag har att förstå att jordklotet finns i en stor rymd, där det finns andra planeter.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar