Annons
Annons

Handtag av skärp

När vi flyttade in i huset för 7 år sen fick vi även ta över en hel del garderober. Bland annat två stora ekgarderober. Under vintern fick jag för mig att göra om i hallen och passade då på att måla om garderoberna till vitt. Tyckte att ekinslagen tog över lite för mycket här hemma, även om det är fint med ek.

Annons

Garderoberna har stått i hallen ommålade och väntat på att få nya handtag. Med inspiration från Tine K och massor av bloggar runt om på nätet, som jag just nu inte hittar, (men tipsa gärna i kommentarsfältet nedan) gjorde jag egna handtag. Använde ett läderskärp som jag klippte upp i remsor och sedan fäste med en gängstång. Gängstängerna med guldknopp fann jag här.

Jag har gjort en bildserie med steg för steg bilder, så att ni lätt ska kunna se hur man går tillväga.

DELA (0)
PINNA (3)

41 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar