Annons
Annons

Har hon försvunnit?

Vet inte om ni märkt av det? Men uppdateringarna är inte alltför frekventa här på bloggen. Sen Svante kom så har all tid gått åt till att bara vara tillsammans med vår nya familjemedlem.

Har haft fullt upp med att snuffa på bebis, mysa med sovande bebis på bröstet, byta blöjor, amma, försöka få några timmars sömn per dygn, få ordning på kroppen efter en förlossning och alla jobbiga saker som det innebär. Såsom mjölkstockning, såriga bröstvårtor, trasig och ömmande kropp. Och massor av andra saker som man förträngt sen senaste förlossningen och knappt vågar prata om.

Annons

Jag känner att livet är för kort och tiden med småbarn springer iväg, så jag vill passa på att njuta de få månader jag har tillsammans på heltid med Svante. Så ni kanske förstår om bloggen blivit lite lidande?

Jag kommer dock att behöva jobba en dag i veckan från och med nu för att hinna med allt som ingår när man har eget företag, även om det just nu går på sparlåga. Jag inser vilken otrolig lyx det är att få ha tid med sitt nyfödda barn på detta sättet. Tänk vad vi har det bra i Sverige som faktiskt har möjlighet till det. Det är något man ibland tar för givet, men det är verkligen inget som är en självklarhet i merparten av världen.

Ta hand om er nu och ha en fin dag <3

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar