Annons
Annons

Har inte riktigt fått nog av julen

Pressbilder Åhlens

Med dessa vackra och avskalade julbilder är det svårt att tröttna på julen. Ibland behövs inte så mycket mer än en tistel över sängen för att få till lite julstämning. Dessutom är den lika vacker efter jul. Eller bara en enkel trädgren med pepparkakor i. Svårare än så behöver det inte vara. 

Annons

Jag har inte riktigt fått nog av julen. Det här året kändes det som att jag aldrig hann med julen. Dagen innan julafton. Det var först då jag började dekorera.

Massor av jobb gjorde att tiden flög iväg och plötsligt så var bara julen där. Tack vare julkalenderna i The Creative Collective så lyckades jag pyssla några pyssel innan jul. Men annars ingenting.

Nästa år tänker jag att jag ska vara mer planerad, mer strukturerad och börja tidigare med allting. Vi får se hur det går, för på något konstigt sätt tänker jag så varje år 🙂

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar