Annons
Annons

Hej på er! Välkomna hit.

 

 

Hej på er, både nya och gamla läsare! Så kul att ni hittat hit! Jag hoppas verkligen att ni ska trivas.

Det känns faktiskt lite pirrigt att skriva sitt första inlägg här på Elle decoration och jag har verkligen grunnat fram och tillbaka på hur jag skulle börja skriva. Vissa av er kanske aldrig varit inne på min blogg medan andra hängt med från min tidigare plattform.

Annons

Jag vet redan nu att jag kommer stortrivas. Många av mina nya bloggkollegor är såna som jag inspirerats av i flera år, så det känns verkligen som en ära att få hamna här.

 

profilbild mormorsglamour helena nord

Vem är jag då?

Ja, tiden sprang iväg… så nu har jag visst fyllt 35 år, känner mig nästan alltid som 20, förutom att jag blivit lite klokare och tryggare i mig själv. Jag har bloggat i snart 9 år och min största drivkraft med denna bloggen är att inspirera er till att använda händerna.

Jag älskar allt som har att göra med att fixa saker, bygga, pyssla, laga mat.

Vill ni få en bättre överblick över varför bloggen heter Mormorsglamour? vilket som är mitt favoritrum, vilken inredningsstil jag har och varför jag bloggar? Så får ni gärna läsa intervjun som ligger uppe på siten nu.

mormorsglamour atelje

Annars då? Jo, vi har för ett år sedan blivit klar med min studio/ateljé där jag spenderar min jobbtid som fotograf, bloggare och DIY-inspiratör. Vi tar en liten titt runt här hemma:

Här är min ateljé/studio som jag stormtrivs i. Det är sånt fint ljus här och en rymd som gör att det känns luftigt. Det mesta man fotar (även på vintern) blir bra här, pga ljusinsläppet.
barnrum mormorsglamour

Min yngsta sons rum är inrett som ett Stålmannen rum. Här hittar ni tidigare inlägg på hur jag målade Stålmannen väggen och bilder på den ommålade telefonkiosken som stålmannen byter om i, som inte syns på denna bild.

Jag håller just nu på att måla om köket, det går sakta framåt och tog lite längre tid än vad jag tänkt. Just nu pausar jag. Tänker fortsätta sen när semestern kickar igång.

kok matplats mormorsglamour

Och här är en liten smygtitt in i vardagsrummet. En tavelvägg med loppisfyndad konst, ommålat sidobord och en omklädd soffa som jag tänkte visa lite senare hur jag gjort.


vardagsrum mormorsglamourDet var en liten smygtitt. Vill ni se mer bilder så hittar ni dem här.

Än en gång hjärtligt välkomna, ta hand om er och hoppas att vi syns igen <3

untitled-1-210x122

psst… det jag är mest stolt över på min nya blogg är kategorierna. Kika in där och läs, så lovar jag att ni har att göra en bra bit in på sommaren 😉


Häng gärna med mig på andra sociala medier som jag uppdaterar dagligen. Finns både på Facebook och Instagram

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar