Annons
Annons

Helg, skog och restaurangtips

Det är något magiskt med ljuset och dimman den här tiden av året. Jag går ut tidigt på morgonen för att hinna med de mest vackra scenerna.I helgen tog vi oss en tur ut i skogen, letade efter svamp och sprang på riktigt stora blåbär. Vackra. Men inte lika goda som de mindre sommarbären, med mer koncentrerad smak. Dessa var riktigt vackra men har mer vatten i sig och smakar mer som de amerikanska bären man köper i affären. och appråpå Skogen. Så åt vi på en av de bästa restaurangerna jag ätit på i lördags. Kan varmt rekommendera Wood Stockholm. Som just nu hade temat Skogen och maten fyllde munnen med smaker av skog. Det var som att sitta på en stubbe mitt i skogen. Helt fantastiskt och enligt mig prisvärt och jag bara väntar på att de ska vinna det ena matpriset efter det andra. 

————————————

Annons

Du kan även följa Mormorsglamour på Facebook och Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena Nord



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar