Annons
Annons

Helgen i bilder

Ni som följer mig på Instagram @mormorsglamour har säkert redan sett dessa bilder. Men tänkte sammanfatta helgen med bilder från Insta.

Det vackra kvällsljuset som silar in i köket så här på sensommaren. Kan inte titta mig mätt på alla vackra ljusskuggor som fastnar på väggen i eftermiddagsljuset.

Helgens blomma blev en hortensia. Det känns alltid lite extra lyxigt att bona till det där hemma med färska blommor. Det känns alltid som lite mera helg då.

Tog en sen cykeltur med ”nya” cykeln som jag köpt av min bror, älskar att cykla ut på landsvägar och titta ut över ängarna. Det är där jag hämtar kraft och inspiration och hinner samla tankar. Att cykla är en av mina favoriter, älskar farten och friheten man får på en cykel. Man inser dessutom att man börjar bli äldre när man föredrar en cykeltur en lördagskväll, alldeles allena framför utgång med kompisarna.

Helgen avslutades med kalas och nu har hela familjen hjälpts åt att plocka ner alla äpplen från trädet. Vi tänkte smita lite tidigare från skola och dagis imorgon och åka och göra äppelmust på Ekerö. Spännande ska det bli, eftersom det är första gången.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar