Annons
Annons

Hem att mysa in i med varma textilier, keramik och trä

Måste bara visa det här fantastiska stället The Estate Trentham som finns i Australien. Det går dessutom att bo där och det är sådär suveränt mysigt så man vill bara hoppa upp i soffan och mysa. Gillar verkligen när man blandar textilier med trä och keramik. Det blir så ombonat då.


Om man som en annan alltid har beslutsångest när det kommer till val av sänggavel så kan detta vara ett bra tips. Måla halva väggen i en fin färg, så blir det som en sänggavel som ramar in sängen. Riktigt fint. Ser ni dessutom att sladden på lampan färgmatchar med lakanen. Såna detaljer som gör en helhet.
Badrummet sen. Det vill man bara flytta in i.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar