Annons
Annons

Hemliga finbesök och så mycket kan en bukett lyfta ett rum

atelje-anemon-skonahem_3Dagen har gått åt till att röja undan och städa ateljén, svara mail och planera framtida jobb.  Varför ska det städas då? Jo, för att imorgon kommer ett gäng kreativa människor hit. Faktiskt min favoritstylist och fotograf och de ska vara här i atljén under två dagar. Ska bli så kul att se hur de jobbar och få hänga med på ett hörn.atelje-anemon-skonahem_1Passade på att fylla rummet med fina buketter med anemoner och andra våriga blommor.

Annons

Tänk så mycket en bukett gör för ett rum. Innan kändes rummet ganska kallt och avskalat men så fort buketten kom in i rummet så lyftes hela rummet till något trevligt och ombonat.
atelje-anemon-skonahem_2Vilka det är som kommer? Det får ni se imorgon 🙂 haha. Vad jag retas, själv blir jag alltid så nyfiken och frustrerad när folk gör så. Så egentligen är det ganska taskigt, men ni får hålla till tåls till imorgon.

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar