Annons
Annons

Hemma efter en vecka på Mallis

Under höstlovet drog vi hela familjen iväg till Mallis, efter en flygresa med flygstrejk och inställda flygplan så kom vi till slut fram 20 timmar senare till ett varmt Mallorca.

Det var så skönt att få sol och värme på sig några dagar och verkligen ladda upp batterierna inför vintern. Dessutom passade vi på att hälsa på några vänner till oss som har sitt hus på Mallorca och barn i våra åldrar. Så det blev en annan semester än vad vi är vana i. Det var så kul för killarna att hänga med kompisar hela dagarna och vi hängde med våra på stranden och hittade på massor av äventyr. Har inte ens hunnit öppna boken under hela semestern.

Annons

Kent testade även på hur det skulle kännas att vara badvakt 🙂 🙂

Mallorca-resetips-magaluf

Våra vänner bodde i Palmanova, vi ville bo nära dem. Men alla hotell förutom ett var stängda för säsongen. Vilket kändes så konstigt för vi hade mellan 23-24 grader varje dag och blå himmel och badade i vattnet, vid stranden hela dagarna. Det kändes så galet att vandra runt på helt stängda bargator och stränder utan folk. Men för mig som gillar lite mindre folk passade det perfekt.

Trivs inte på stränder där det är så mycket folk att man knappt kan röra sig. Men det behövde jag som sagt inte oroa mig för nu.

Mallorca-resetips-magaluf

Förutom strandbad var det halloweenfest, besök i Palma, massor av god mat och en hel del häng. Padel board på vattnet och massor av lek.

Kunde inte ha önskat mig bättre semester.  Och nu är vi hemma i snöklädda landskap och jag inser vad mycket snön gör med ljuset. Plötsligt har fotograferingstimmarna på dagen ökat med 4 timmar, tack vare snön. För det fanns knappt något ljus innan vi åkte till Mallis.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar