Annons
Annons

Hemma från en weekend i Branäs

Nu så är vi hemma från Branäs, där vi varit sen i söndags och åkt skidor. I torsdags förra veckan satte vi oss ner. Naiva som vi är, trodde vi att det skulle finnas lite fler alternativ att välja mellan. Men allt var fullbokat! Vi lyckades med riktig tur få tag på boende i Branäs på deras Mountain lodge under en weekend.

Annons

skidor-branas_4

Så tacksam över att ha fått några skiddagar. Tycker att skidsemestern är den bästa semestern och jag är så glad över att barnen har fått stå på skidor nästintill direkt efter att de börjat gå, för att de tyckt det varit roligt. Vi har försökt att ta det i barnens takt. Inte pressat dem. Vet att när min yngsta var 3 år så stod han 1,5 dag i en karusell, där man satt på knappliftar direkt på plan mark och åkte runt runt. Efter de dagarna så klarade han sig själv i backen. Åkte lift själv och kunde ta sig ner utan problem. Och det är verkligen mitt tips. Pressa inte barnen utan låt det få upptäcka själv i sin takt.

För nu hinner man inte ens med i backarna, även fast jag kör allt jag har. Och det är så kul då när man verkligen får köra skidor. Så alla timmar i barnbacken är så värt nu.

skidor-branas_1

Vi bodde som sagt i Mountain lodge uppe på berget och om man ska till Branäs, så tycker jag att detta är den trevligare delen, mot att bo nere i dalen.

skidor-branas_2

Att vara en weekend i Branäs känns ganska lagom, för det är inte så många backar. En vecka med stora barn, känns nästan lite för länge. Men det är perfekt, för det är oftast inga bilköer hit så det går smidigt att ta sig till skidorten med bil.

skidor-branas_3

Har man små barn så kan jag absolut rekommendera det, eftersom det finns massor av backar till de små.

skidor-branas_5

Här är de hela gänget! Det är inte ofta vi fastnar allihopa på bild. Men ibland så händer det.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar