Annons
Annons

Hemma i svarta huset

Vet inte om ni märkt av det så mycket, men ni som följer via Instagram har fått små hintar. Nu är vi tillbaka efter en veckas solsemester på Gran Canaria. Sent i går kväll kom vi hem och nu sitter jag här framför datorn och ler, efter en vecka med sol och bad, med familjen och vänner. 

Annons

Att dessutom få mötas av en nyplockad bukett med blommor och ett fint litet meddelande om att man är välkommen hem, det värmer i hjärtat. Fler bilder kommer under kommande dagarna. Ska bara titta igenom dem först. Kanske lite restips också till dig som snart åker till Gran Canaria. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar