Annons
Annons

Hen åkte ut i kylan…

Japp den åkte ut! Men tycker fortfarande att den är så fin, så den får fortsätta stå i sin granfot ett tag till, men utomhus.

Nu är första arbetsdagen för detta år avslutad. En dag som gott åt till att samla ihop alla fakturor och kvitton till redovisningsansvarige, planering inför kundmöten nästa vecka och sen har det planerats reportage och inhandlats material. För nästa vecka är det reportagedax.

Annons

Men nu är dags att laga gryta på kalvhögrev, med anis, kanel och lagerblad, slängde helt enkelt i det jag hade hemma. Min favorit är att göra grytor. Gillar när man kan slänga in allt och sen att det sköter sig själv. Dessutom blir köttet så mört om man låter det koka några timmar.

Hoppas ni får en fin helg nu

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar