Annons
Annons

Hihi… berätta inte för någon annan…men…

Vimplar har jag tidigare gjort här och här… Men denna gången tänkte jag göra vimplar att dekorera granen med, även vitrinskåpet i vardagsrummet ska få lite dekoration hängandes över dörren.

Den långa vimpeln som pryder min upprensade kökshylla ska senare vara i granen, istället för glitter.
Just nu är jag inne i en rensarperiod till min sambos stora glädje…

Annons

har en viss förmåga att samla på mig en himla massa bra saker. Och när man ser potentialen i det mesta är det svårt att faktiskt göra sig av med saker.
Exempelvis har jag hela bagageluckan full med gamla lampskärmar som jag hittade på senaste loppisbesöket… hihi.. det vet inte sambon om ännu… så jag fortsätter att ha dem i bagageluckan tills tiden finns att göra om dem… men lova att inte berätta… 🙂

För att sy dessa vimplar behöver du:
Penna/hård kartong/sax/tyg/långa band/symaskin/lim
1. Börja med att rita upp en mall enligt första bilden på lite kraftigare kartong. Använd sedan mallen för att rita upp så många vimplar du vill ha till din girlang.
2. Klipp ut alla bitar.

 3. Vik den utklippta tygbiten på hälften och limma ihop den, jag använde trälim, men det går bra med vilket lim som helst som fäster mot tyg.

4. Sy fast vimplarna på det långa bandet och sedan är det klart!

Hittade den här gamla whiskeyglas-flask-hållaren i skåpet, tror att den är från sambons farfar och den passade perfekt in i kökshyllan. Får se hur länge det tar innan han ser att den står framme. Det ändras om här hemma stup i kvarten så han är van att det aldrig ser likadant ut från dag till dag.

 Det ommålade skåpet i vardagsrummet har även fått en liten vimpel på dörren.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

9 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena Nord



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar