Annons
Annons

HM Home 2015

Nytt år och nya möjligheter. Tänkte att det då kunde passa att spana in HM Homes vår och Sommarkollektion. Jag tycker verkligen om bilderna massor. De är vackra och harmoniska.Ett toppentips för dig som har massor av saker i badrummet.

Annons

Lägg dem på ett fint fat och samla dem i små stilleben. Så blir det desto trevligare att titta på, allt är så klart inte fint, så se till att stoppa undan de mindre smickrande sakerna i badrumsskåpet, gärna i fina förvaringsglas eller askar.I inredningsvärlden har vi en tid sett mer och mer naturmaterial, såsom träbord och lite murrigare färger, mer ombonat helt enkelt. Jag måste säga att jag verkligen gillar denna stilen. Då det inte känns så avskalat utan mer levande.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar