Annons
Annons

Hoppas ni har en härlig söndag!

En rådande trend just nu är att plocka in saker med historia i modern inredning. Detta är en härlig trend som jag hoppas att fler annamar och att den håller i sig länge.

Det är så synd att man under många år gjort sig av med så mycket fina saker som dessutom oftast har mycket bättre kvalité än de nya saker vi köper.
Dessutom finns det ofta en historia bakom ärvda prylar. Denna vackra servis har stått i en låda i min mammas matkällare under minst 15 år, utan att någon använt den. Jag är så glad att jag frågade om denna och nu har den fått hitta hem till mig. Jag som funderat länge på att köpa en servis, framförallt djupa tallrikar, som det fanns massor av.
Det härliga med servisen är att den är från farmor som inte är i livet längre. Varje gång jag ser servisen påminns jag om henne och det är en härlig känsla.
Så tack farmor där uppe i himlen, hoppas du har det bra!

Annons

Önskar er en härlig söndag! Titta in hos fabriken vet ja om ni inte gjort det ännu. Där finns massa inspiration.

google-site-verification: google98d728f180f2e741.html

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar