Annons
Annons

Höst på landet

Helgen spenderades på landet med mamma och pappa och några bekanta till dem. Vi tog upp båten och förberedde inför hösten. Det är alltid med lite vemod som man sakta plockar in sommaren.Ekarna som är i antalet många på landet, sprider sina eklöv över gräs och möbler och det blir så påtagligt där bland alla vackra färger att det snart är dags för vinter. Jag kan inte sluta fashineras av alla fina färger som finns i naturen just nu och jag skulle vilja sitta där på en trädgren och observera naturens skiftningar över hösten och hänföras över hur vackert det är. 

Annons

Killarna har sprungit runt och fotograferat hela tiden och nu är både minneskort i kamera och mobil fullt.  Där någonstans mellan alla bilder fastnade en annan i farten. Med pösiga mjukisbyxor och stövlar, precis så där som man är på landet. På kvällen var killarna ute och jagade nattfjärilar och var helt säkra på att det hade lyckats fotografera en Alien i mörkret. Kommer själv ihåg känslan av att gå runt i mörkret och berätta historier för varandra som för varje sekund kändes mer och mer som verklighet.

Osså de där fina föräldrarna som liksom glimmar och växer minst en halvmeter, när de får umgås med sina barnbarn. Man riktigt ser hur stolt morfar är som får köra runt på Vilgot i sin favoritleksak.

Nu så hemma i huset igen. Efter en mysig helg. Nu är det dags att ladda energi inför kommande vecka och jobb. Fin kväll till er:)

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

40 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar