Annons
Annons

Höstigt tips och att utmana sig själv

Tänkte bara att jag skulle kika in och säga fin helg till er innan jag stänger av datorn för denna vecka.

Fredagsblomman och mitt tips till er denna vecka blir att passa på att plocka in alla de vackra färger som finns i trädgården och i skogen. Det är verkligen fascinerande med alla vackra färger som finns ute i naturen just nu. Och här har jag plockat in en kvist från trädgården med röda löv och satt i vas i badrummet.

Annons

Effektfullt och gratis, kan liksom inte bli bättre.

badrum med putsad vägg badrum med putsad vägg badrum med putsad vägg

 

Idag har jag lyckats med att leverera alla saker som skulle in innan helgen. Har jobbat som en tok hela veckan. Så avslutade jag med ett trevligt besök från Diakonia. Vi har spelat in film till ett kommande projekt.

Det är alltid lite pirrigt att stå framför kameran, det tar ett tag innan man känner sig avslappnad, känner mig liksom mer van bakom kameran än framför. Men nu så är det klart och man är verkligen värd helg.

Ha en riktigt fin helg nu

Kram <3 <3

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar