Annons
Annons

Hur du skapar den perfekta patinan på terrakottakrukor

I takt med att inredningstrenden går mer och mer åt det gröna hållet. Ser man även en hel del terakottakrukor med den där perfekta patinan. Mitt tips är att leta på loppisar efter dessa. Jag var på en husloppis i förra veckan och fann denna fina, som nu får stå i köket med citrusträdet, som faktiskt fortfarande lever. Trots att det är 2 år gammalt. Det är nog rekord!

Annons

Om du trots allt inte hittar den där fina krukan med den perfekta 🙂 patinan. Kan du med en svamp och ordentligt med filmjölk måla på terakottakrukan & placera krukan torrt under några veckor. Efter ett tag har du fått en kruka med patina.

————————————

Du kan även följa Mormorsglamour på Facebook och Instagram @mormorsglamour

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar