Annons
Annons

Hur går det på badrumsfronten?

Dags för en liten uppdatering av badrummet i ateljén. Det kanske inte är jättekul att se ett ofärdigt badrum. Mitt objektiv klarar inte av att ta större bilder än så här. Någon gång ska jag investera i ett nytt objektiv för bättre vidvinkelbilder. Tänker att ni kanske får ett hum om hur det kommer att se ut. Nu är badrumskommoden putsad med gipsputs och betongskivan färdiggjuten. Nu är det faktiskt bara rörmokaren kvar. Innan badrummet är klart. Det ska installeras toalett, handfat och blandare. Sen så!! 🙂

Annons

Duschhörna. Här ska jag sätta upp duschdraperi, ingen glasvägg. Tänkte göra en draperihängare i kopparrör eller något liknande. Vi får se hur det blir. 

Här ska toaletten stå. Vi har försökt att hålla ner budgeten så det fick bli en stående ingen vägghängd.

Och Bastun! Den är klar! Till och med den vedeldade kaminen är installerad och det sprakar så fint när man tänder den. Vi har varit tvungna att elda några gånger för att den värsta nyproducerade lukten ska släppa innan man lägger i bastustenarna.

En fin helg till er alla. I helgen ska här rensas massor, det ska säljas saker på Blocket, lämnas in saker till Second hand och tippen. Så det lär vara fullt upp! En hel del hockeyturneringar och träningar blir det också. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar