Annons
Annons

Hur glad blir man inte över att se dessa små finingar…

Det känns lite extra när man går förbi krokusarna som precis slagit ut både i gräsmattan och i rabatten. 

När man vaknar på morgonen och hör fåglarna kvittra trots att man inte ens öppnat fönstret och när kinderna är alldeles röda av de värmande strålarna. 

krokus-mormorsglamour-skonahem_3krokus-mormorsglamour-skonahem krokus-mormorsglamour-skonahem_2 Ikväll var det fotbollsträning för äldsta sonen och det kändes som att alla barn i hela kommun var nere och spelade fotboll. Det var aktiviteter överallt och barnen var ute och lekte. 

Annons

Som jag älskar denna årstid. Det känns som att hela kroppen håller på och vaknar till liv och jag vill vara ute hela tiden. Det är som att jag aldrig vill vara inne, för jag är rädd att missa något och vet att tiden går så fort. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar