Annons
Annons

Hur man målar Stålmannen på väggen

Idag tänkte jag berätta hur man gör om man vill måla upp saker som silhuetter på väggen. I detta fall blev det en Stålmannen, eftersom detta är ett Stålmannenrum så måste även han få flyga över staden.

Annons

Jag fann den bild jag ville ha på nätet. Skrev ut den på vanligt papper och klippte ut den. Därefter användes denna som mall när Stålmannen skissades upp på väggen.

Bilden fylldes i med liten pensel och målarfärg, använde även en stöppelsvamp för att få ytan lite jämnare. Sen var det klart. Men se till att vara noggranna, desto mer tålamod, desto bättre resultat.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar