Annons
Annons

Hur tar man hand om snuskrännan i köket?


Ni måste bara läsa MARTININREDAs inlägg med svar på hur man ska hantera sin ”snuskränna” i köket. Haha… vilket ord, men som sagt där får ni svar på alla era frågor. Martin har en förmåga att vända och vrida på orden och skriva humoristiskt och inspirerande om inredning på samma gång, han är dessutom lika underhållande på alla sociala medier. Heja dig för att du lyfter in humorn i något så allvarlig som hrmmm… inredning 🙂

Annons

Bildkälla: Sköna hem

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar