Annons
Annons

Hur var Formex 2017?

Idag började dagen med pressfrukost på Formex som är Nordens största inredningsmässa. I entréhallen är det alltid olika utställningar och i år måste jag säga att det var en av de bättre utställningarna. Jag älskar installationer och det var precis vad man möttes av. Det var som att kliva in i skogen på morgonen när dimman lättade. Vackert och stillsamt!

Annons

Formex 2017 entréutställning

Restaurangdelen var gjord av Coco Form som är en av mina favoriter när det kommer till att bygga utställningar. De vågar alltid gå steget längre och är otroligt lekfulla och nyfikna. Denna gången var restaurangdelen uppbyggd som ett tivoli och det fanns till och med möjlighet att äta sockervadd.

formex coco form

När det kommer till själva mässan så vet jag inte om det är jag som börjar bli luttrad eller om det var så att utställarna var så spretiga. Att det var svårt att hitta någon röd tråd. Jag brukar oftast gilla att gå runt och titta på texturer, olika tekniker och sätt att tillverka. Det är så jag ofta finner inspiration. Men detta året kändes det ganska inspirationslöst och väldigt spretigt.

Några favoriter fann jag dock och återkommer senare med det. Nu är det dags att fixa mat och skjutsa till träningar.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar