Annons
Annons

I huvudet på en inredningsbloggare

Här kommer en sammanfattning av lite av det som rör sig i huvudet just nu. Sen är det nog en sisådär hundramiljoner saker, intryck och ideér till förutom detta.

Kanske inte så konstigt att minnet börjar bli dåligt?!

Just nu tok-konsumerar jag vackra bilder över badrum, det senaste jag är ute efter är det perfekta handfatet och funderar på att sätta in en stor diskho i ateljéns badrum istället för ett handfat. Vi får se. Men hjärtat klappade lite extra när jag fick se den här fina bilden av Katty Schiebeck. Så himlans fint badrum. Gillar verkligen att de ställt speglar på sidan om, så snyggt!

Annons

När jag ser bilderna från Le Kiosk förundras jag över den vackra väggen och drömmer mig bort till ett vardagsrum klätt i dessa vackra väggar av tegelsten, puts och avflagnad färg. Men mitt hus är lite för nytt för att lyckas få till den känslan. Förutom väggarna så är printet från Studio Esinam inte så tokigt det heller.

Den här fenomenala fågelmataren gjord av en Coca Cola glasflaska, skål och några träbitar, står på att-göra-listan. Både snygg och stilren. Hela steg för stegbeskrivningen hittar ni hos Finrum.

Frossar i vackra dukningar i mörka toner. Det är som att allting blir så mycket vackrare och mer mystiskt när man dämpar tonerna.

De där lamporna från Flos som hänger vid sängen har jag läänge suktat efter och kommer nog att fortsätta sukta efter dem ett tag till. Prisklassen passar inte min plånbok just nu. Tyvärr.

Men någon gång i mitt liv ska jag investera i dem. Eller så kanske det blir kommande DIY projekt?

Mitt kaoshuvud tackar för idag och önskar er en fin eftermiddag och kväll 🙂

 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar