Annons
Annons

Ibland behöver man inte konstla till det så dant

Det känns som att barnen har badat i flera veckor i sträck nu, dagarna i ända.

Många kvällar brukar vi prata om vad som var det roligaste som hände under dagen och under de dagar vi varit hemma så har alltid äldsta killen sagt att allt var roligt. Det var en toppendag, när han fick vara hemma hela dagen och bada, leka i sandlådan och vara med kompisarna.

Annons

Det är tillfällen som de som man stannar upp och tänker, att det inte alltid behöver vara så tillkonstlat på semestern. Även barnen behöver semester, bara få vara och ha roligt och det är inte säkert att den roligaste semestern var när man träffade 100 pers på två veckor (ok, lite överdrivet) och kajkade runt över hela landet.

Det kanske kan vara lika bra. Om inte bättre. Att få hinna vara hemma, hinna leka med sina saker och ha tid till att andas ut.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar