Annons
Annons

Idag är man värd ett glas champagne

 

 

Idag är det champagnes dag och det är ju verkligen något man inte vill missa.

För några år sedan så satt jag och en kompis på hennes brygga och drack bubbel och åt taco. Det var då jag insåg att Champagne och mousserande går att dricka till nästan vad som helst.

Annons

balthazar-kopenhamn-champagnebar_2

I arkivet hittade jag dessa bilder från när jag senast var i Köpenhamn. Då var vi på den superläckra Champagnebaren Balthazar. Något man absolut inte får missa om man är i Köpenhamn och gillar bubbel.

Den här stora statyn stod mitt i rummet och vågade verkligen ta plats. Ett ställe som vågat ta i med sin inredning och det känns lite extra lyxigt att hänga där.

balthazar-kopenhamn-champagnebar_5

Ikväll kanske det blir ett och annat glas bubbel, vi är nämligen ett gäng tjejer som ska på AW. Ska bli riktigt trevligt!

balthazar-kopenhamn-champagnebar_1

Nu så återstår bara några timmars jobb, innan det blir helg och bubbel 🙂 och det ska bli skönt med helg, för det har varit så mycket denna vecka och jag vet att det kommer att fortsätta så framöver. Varför lyckas jag alltid boka in så att alla deadlines slutar samtidigt. Nä, skärpning. Bättre planering!

Vad har jag gjort denna vecka då? Massa roliga jobb och projekt är på ingång, så det har varit en hel del offerering, planering och skissande. Förutom det så har  jag spelat in film och redigerat film, varit på massa möten och i går kom en lastbil med saker för det är dags för fotografering på måndag. Och då måste jag hinna montera, ställa i ordning och pyssla innan fotografering sker. Och i veckan så släpptes ju citatkortet som jag gjort för Diakonia och som jag fick så otroligt fina kommentarer från er på Facebook som värmer så i hjärtat ska ni veta. Finare respons kan man ju inte få. Så Tack! från djupet av mitt hjärta.

Som ni förstår så innefattar en vecka så många olika delar att det är svårt att säga precis exakt vad man håller på med. För det ingår så många olika delar. Men det är också det som är tjusningen med att vara egen och vilket gör att jag aldrig tröttnar på mitt jobb. För det är nya utmaningar hela tiden och det är sånt jag gillar. Att utvecklas och lära mig nya saker.

Så som sagt, ikväll är jag värd lite champagne.

Ha en riktigt fin kväll nu

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar