Annons
Annons

Inred med böcker

Pocketböcker har jag i massor här hemma, ryggarna på pocketböckerna är oftast ganska färgglada. Så om man vill ha en enhetlig färgskala på sina böcker, kan man vända på dem så att sidorna syns istället för ryggen.

Annons

Du kan även ta bort själva ytterpärmen på boken för att få till samma färgskala. Men det blir ganska opraktiskt för det är svårt att se vilken bok det handlar om.Gamla böcker med fina vackra ryggar är tacksamma att bygga stilleben med. Ett stilleben ska helst inte ha alla sina saker på samma nivå, utan blir mest spännande om sakerna står på olika nivåer. Då är det tacksamt att använda sig av vackra böcker för att få saker att stå både högt och lågt.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar