Annons
Annons

Inreda i gråtoner

Tänkte bjuda er på lite grå toner en söndag som denna. Detta är en färg som varit i ropet ganska länge nu, det kritvita har så sakteliga bytts ut mot mer gråa toner. Det känns lite mer ombonat, inte så avskalat som den vita färgen ibland kan kännas och gråskalan är så ofantligt stor.

I bilden ovan har man tagit in även lite blåa toner för att blanda upp i den gråa inredningen. Ser ni även att några trädetaljer har tagis in för att balansera upp inredningen och jag tycker det fungerar perfekt.

Hur läckra är inte de stickade stora puffarna. Gillar detta hem då det är hyfsat avskalat men ändå väldigt ombonat tack vare alla fina handarbetsdetaljer som mjukar upp inredningen ordentligt.

De vackra synliga kopparrören bryter av snyggt mot den gråa betongen. I ateljén är tanken att kopparrören ska synas.

Jag vet inte varför denna bild följde med, så himla grå är den inte. Men väldans fin med sin rosa nyans och den bryter av vackert mot alla gråa bilder. Ibland kan man inte vara så principfast, måste gå lite wild and crazy också 🙂

Här har vi ytterligare en bild i gråtoner som känns väldigt ombonad, tack vare alla fina kuddar i soffan och trädetaljer som bryter av.

 

För att betongen inte ska ta över i denna bild har de även blandat in en hel del olika metallelement och blandat frisk, både mässing, stål och koppar. 

 Bildkällor:  1. Pinterest.com 2. Concretenyc.com/3. Bloomingville.dk 4. Pinterest.com 5.Yellows.dk

Annons

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

37 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar