Annons
Annons

Inredning med tydlig tråd- designprojekt av Monica Förster och Andreas Martin-Löf

    Igår fick jag ett fint pressutskick med information om Monica Förster och Andreas Martin-Löf designprojekt av en gammal biograf tillsammans med byggbolaget Glommen & Lindberg.
 Min favoritbild är denna. Så ren, med en tydlig tråd och man ser verkligen att de tänkt igenom minsta detalj. 

Annons

Ibland kan jag längta bort till ett så genomtänkt och avskalat boende. Men inser att det aldrig skulle vara mer än några sekunder innan familjen får sätta sin prägel på boendet. Med färggranna leksaker, sportutrustning överallt och ett liv som pågår mitt i allt. 

Och när jag tänker efter en stund till, så är jag tacksam över livet som pågår i huset och inser att jag aldrig kommer bli någon som har det avskalat hemma. Men att inspireras av bilder är inget jag kommer sluta göra för det.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar