Annons
Annons

Inredningstips med inspiration från H&M homes höst kollektion

Under det senaste året har vi sakta sett hur de krispvita bilderna ersatts med mer dova färger och det verkar fortsätta hålla i sig. Nu med ännu mörkare nyanser. Något som jag sprungit på ett tag är halvmålade väggar, lite slarvigt och utan maskeringstejp. Jag gillar det massor och tycker att det blir en liten rolig detalj som definitivt kommer få folk att haja till.Snyggt med en halvkalkad vägg. Vet dock inte hur bra det är att göra med tanke på alla våtrumsregler.Effektfullt blir det med fina fjärilar över sängen. Här verkar de vara klistrade på väggen. Men jag ser framför mig en fin och lätt fjärilsmobil hängandes över sängen.

Vem har sagt att man måste ha en stor matta framför soffan? Två omlott över varandra går lika bra det. Så snyggt med de urtvättade mattorna från H&M: s kollektion.

Den här bilden var jag tvungen att ta med, bara för den vackra blåa färgen i bakgrunden. Påminner om färgen kalklitir eller så har de putsat väggen med mycket blåa pigment i. Den blåa färgen tas även upp i den lilla löparen som ligger på bordet. Ett snyggt sätt att plocka upp färger och få en fin hamoni i inredningen.

———————————————————————————————

Annons

Följ gärna Mormorsglamour på Facebook eller Instagram @mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar