Annons
Annons

Inspiration till den DIY tokige

Det svämmar över med inspiration på nätet, så jag tänkte passa på att visa några av mina favoriter som inspirerar mest just nu. 

Huslampan i papiermache är en idé som har växit sig fast på näthinnan sen den dag jag såg den. Ska absolut ge mig på att göra något liknande någon gång när tid finns.

Ett till papier maché projekt som är så där genialt. Kanske inget man ger sig på som förstagångs DIY:are (DIY= DO it Yourself) men det är en sån häftig idé.


Den där delen av hjärnan som älskar rena bilder och enkla pyssel i snygga material, får sig en extra skjuts med dessa fina påsar gjorda i vitt läder.En av de sötaste gosedjur jag sett. Man vill bara gosa med denna lilla krabat.

Just nu är jag inne på att hänga en massa fina gamla speglar med slipad fasettkant i hallen. Ska bara måla om och bygga om garderoben och strukturera upp hallen först 🙂 Ja ni hör ju, det är en idé som inte kommer hända i detta nu.

Bildkällor: 1. The Paper Moon Factory 2.Retail design Blog 3. Adaism 4. Bijou Kitty 5. Llot llov

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar