Annons
Annons

Inspiration till en vacker och organiserad hall

Det här med att ha en vacker och organiserad hall är något jag drömt om länge. Men vår hall är allt annat än välorganiserad och strukturerad. Just nu är det bara som ett inferno av tillfälliga lösningar. Men jag tänker att med dessa målbilder framför mig, så tänker jag att det någon dag ska bli ordning på torpet.

Hängare i hallen

Man blir så mycket gladare om man har en vacker hängare i hallen. Denna i stål är både stilren och elegant. Men den går också att göra i koppar. Steg för steg hittar du här.

Annons

hallway scandinavianBildkälla: Riikka Kantikoski

Förvaring i hallen

För att få ordentlig ordning i hallen så är det viktigt med mycket förvaring. För det går verkligen åt. Denna fina platsbyggda garderob slukar en hel del kläder. Med tjocka socklar och täckskivor runt skåpen kan du bygga en liknande från IKEA skåp.

inspiration hall garderobJonas Berg for Entrance.

Hallbelysning

Snygg dimringsbar belysning gör hallen välkomnande. Ha gärna fler än en ljuskälla i hallen. Exempelvis taklampa + minst en till lampa. Ex. bordslampa på hallbordet.

inspiration hall belysningBildkälla: Architonic

Färgsätt trappan

Sprang på denna bild. Ett ganska så avskalat hem med en trappa som målats i en gröngrå färg. Så fint, man blir glad när man kommer in genom ytterdörren och det får en att haja till. Det bryter dessutom av snyggt mot det annars ganska strama intrycket.

inspiration hall trappa färgBildkälla: Tessa Hop

Hallspegel

En stor helkroppsspegel gör morgonrutinen så mycket lättare. Tycker det är så himla snyggt med dessa stora runda speglar. De finns att köpa men är ganska dyra. Så ett tips är att gå direkt till glasmästaren och be dem skära till en stor rund spegel.

hall spegel

Fantastic Frank stylist Josefin Hååg

Gröna växter i hallen

Det finns faktiskt få saker som är så tacksamma när man ska göra det lite mer ombonat som att ställa fram en växt. Det blir genast mer levande och mysigt. Så det får bli mitt sista tips. Glöm inte växterna.

hall trappa

Elisabeth Heier

Om jag ska lyckas uppfylla alla dessa önskemål inser jag att dagens hall inte riktigt räcker till, men det gäller att göra det bästa man kan av utrymmet. Jag tänker iallafall att om man får till bra förvaring så är hälften vunnet.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (62)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar