Annons
Annons

Inspirerande avskalat sovrum i gråa toner

Jag går mer och mer åt det mer avskalade hållet när det gäller inredning. Det är som att alla saker som tidigare fått plats i hemmet, även tar plats i huvudet på mig. Jag måste få det friare så jag kan tänka bättre. Och det blir så tydligt vad man dras till.

Annons

Som till exempel detta väldigt avskalade sovrummet i en vacker grå färg. Där ljuset får spela den största rollen. Med få utvalda föremål.

inspirerande sovrum grått inspiration sovrumsovrum inspiration vackert stillebenÄn så länge är det långt kvar innan mitt hem blir så här avskalat… om det någonsin blir. Men jag tänker att allting skulle vara så mycket lättare att underhålla. Inte så mycket saker att plocka undan hela tiden. För så där undanplockat ser det definitivt inte ut på mitt skrivbord 🙂 🙂

Bildkälla: Alvhem mäkleri

Fotograf: Anders Bergstedt Styling: Team Sarah Widman

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar