Annons
Annons

Inspirerande i veckan

Dags att sammanfatta de saker som inspirerat mest denna vecka.

Börjar med ett otroligt vackert blomsterarrangemang med blommor mot svart bakgrunden. Ser ni de vackra julblommorna? Blomsterarrangemanget heter Ikebana och går inte bara ut på att sätta blommor i en vacker kombination utan det är en disciplinerad konstform som går ut på att sammanföra människor och natur. Hela reportaget är supervackert och verkligen värt att spana in. Ett asiatiskt bröllop med fina sidenklänningar och detaljer utöver det vanliga.

Annons

blomster arrangemang Photography: M. K. Sadler | Florals and Design: Studio Mondine

Sen såg jag denna snygga gunga i veckan och föll pladask. Så kul när man vågar göra något modernt av något som funnits i många år. Det är Marco Acerbis som designat gungan.

inspirerande i veckan gunga

Är det något jag är lite extra svag för så är det keramik och man skulle lätt kunna tro att detta var keramik. Men det är faktiskt skålar gjort i metall, handgjorda av Londonbaserade Helen Carnac. Så hädanefter måste jag säga att jag är extra svag även för metall.

inspirerande vecka keramik

Någon som aldrig slutar inspirera och imponera på mig är Hannah Lemholt, har en extra förkärlek för hennes vackra bilder och texter.

inspirerande i veckan honeypie living

När det kommer till mäklarfotografer så måste jag säga att Anders Bergstedt som nog just nu fotat en av veckans mest hypade bostäder till salu hos Entrance Mäkleri. Han håller en helt annan nivå än många andra mäklarfotografer och lyckas fånga både stämning och ljus på ett så vackert sätt.

inspirerande i veckan kontor

I måndags var jag på Formfrukost med Stefan Nilsson och Frida Arnqvist Engström. De hade bjudit in Eija Koski som precis släppt en bok om Himmelis. Hon kallar sig själv Himmelist och det låter lika vackert som denna människa är ödmjuk. Så fint att få höra hennes historia om hur boken kom till.

Det fina fotografiet har jag lånat av Sofia med bloggen Mokkasin som har en jättefin och inspirerande blogg.inspirerande i veckan himmel eija koski

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar