Annons
Annons

Inspirerande tidlös inredning som håller i många år framöver

Den belgiska designern Axel Vervoordt och den japanska arkitekten Tatsuro Miki gick ihop för att skapa ett lyxigt Penthouse hos The Greenwich Hotel.

Inredningen känns tidlös och känns som att det kommer ta många år innan den känns omodern, om kanske aldrig. Tack vare det enkla formspråket och sättet de tagit in naturmaterial. Dessutom är mycket av inredningen gjort av återbruk, där man tagit vara på gamla hantverkstekniker och material.

Annons

Om man skulle drömma sig bort så skulle jag absolut inte tacka nej till att bo här några nätter. Men som sagt det får nog förbli en dröm. För att ta in här kostar från 15000 dollar + skatt per natt.

the greenwich hotel

bilder lånade från The Greenwich Hotel

the greenwich hotel the greenwich hotel the greenwich hotel the greenwich hotel the greenwich hotel the greenwich hotel the greenwich hotel

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar