Annons
Annons

inspirerande under veckan som gått

Söndag och dags för summering av veckans mest inspirerande saker jag snubblat på. Det var något med ljuset och all vacker keramik i en grå beige färgskala som gjorde att jag fastnade lite extra för denna bilden. Som är från Josefin Håågs hem. Ser ni dessutom så fint hyllplanet smälter in i väggen. Eftersom det målats i samma färg som väggen. Hon tipsar dessutom om ett riktigt bra tips om man har väggar som bara kexar sig och där det är svårt att fästa någonting på.

Annons

inspiration inredning

I förra veckan avslöjade Daniella Witte som är min kollega här på Elle Decoration att hon tillsammans med keramikern Ann-Katrin Braf tagit fram en ny servis i svart lera. Superfin att döma av bilderna.

inspiration keramik

Får ofta frågan om vad jag inspireras av. Mitt svar är då ofta att vara ute i naturen eller titta på byggnader och konstruktioner. Och den här bilden sammanfattar det så bra. Oftast finner man så vackra mönster och kombinationer bara man öppnar ögonen. Denna bild är från en husvägg och tagen av Simon Oud.

inspiration texturer

Det finns så många otroligt begåvade matbloggare där ute och en av dessa är Our food stories som visar så fina bilder så man vill direkt sätta sig där vi bordet och äta glutenfria pumpa pannkakor med äppelkompott och kanderade nötter.

inspiration recept

Något annat som inspirerar mig är riktigt hantverk och det gör mig så glad när man ser riktigt bra hantverk. Som i denna pall Vera Novis med flätad sits  som är ett samarbete mellan Smålands Skinnmanufaktur + Formbruket.

formbruk + smålands skinnmanufaktur

inspiration möbel

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar